Firefolks motion design

Hírek, videók, egyéb művek. Forgatások és utómunkák leírásai.

Echo Off videoklip

2010.09.10. 11:09 | CsehRobi | Szólj hozzá!

Elkészült az Echo Off első videoklipje, a Moson Calling című dalhoz.

A forgtás pár óra alatt megvolt. Fojtyik István barátomnak ezer köszönet, amiért elvállalta az "Echo Off-turista" szerepét, és ennyire élővé tudta tenni a sztorit.
A koncepció az volt, hogy ez egy turista-videó, aminek a kamerát kezelő személy is a szereplője (de arccal nincs rajta a felvételen), és szépen végiglátogatjuk a dalszövegben szereplő fontosabb helyeket, a térkép alapján.

 

Felvételkor próbáltam spontán kameramozgásokat produkálni az amatőr hatás érdekében. Az utómunka során meg Vegasban lerontottam a vertikális szinkront (ettől villog kicsit a kép), kicsit elszíneztem, és 15 frame/sec-kel rendereltem ki, hogy úgy tűnjön, mintha egy régi filmes kiskamerával vették volna fel (HD-ben :D).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://firefolks.blog.hu/api/trackback/id/tr162285520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása